T: +31 (0)6 – 134 24 587, Korenhorsterweg 2, 7038 EX Zeddam - Lessen worden gegeven van Maandag - Vrijdag

Trainer

Over Peter Hutten

Hallo, ik ben Peter Hutten. Ik geef nu enkele jaren les, eerst als assistent van Wendy, en later als zelfstandig trainer. Ook ik heb mij trainerscertificaat behaald bij het IMDT. Ik verzorg naast behendigheidslessen ook allerlei andere lessen. Ook ik ben besmet met het Dog Dance virus en doe mee aan de landelijke competitie. Met name de binding die met je hond moet hebben om dit te kunnen doen spreekt mij hierin aan.

Mijn sterke punten in het lesgeven zitten in de rust die ik goed kan bewaren, en ik kan de cursisten met simpele en pakkende voorbeelden uitleggen waarom we iets doen en waarom een hond reageert zoals die reageert. Waar ik ook veel op let is de houding van handler en opzichte van de hond. Een kleine verandering in de houding van u als handler kan een groot verschil maken in hoe de hond reageert.

Naast mijn trainersdiploma welke ik reeds behaald heb leer ik telkens bij in zowel lesgeven als hondengedrag. Zelf wil ik mijn opleiding nog aanvullen met meerdere IMDT opleidingen om zodoende een bredere basis qua opleiding te hebben op onze hondenschool.