T: +31 (0)6 – 134 24 587, Korenhorsterweg 2, 7038 EX Zeddam - Lessen worden gegeven van Maandag - Vrijdag

Cursusaanbod

Luisteren is leuk! Dat is de rode draad tijdens al onze lessen. Dwang komt in ons lesprogramma niet voor, simpelweg omdat het niet werkt. Door het luisteren leuk te maken voor uw hond, zal uw hond meer plezier hebben, en u dus ook.
Het grootste voordeel van het “leuk maken van luisteren” is dat uw hond blijft luisteren. Kijkt u maar eens naar u zelf. Als iets “moet” dan is het niet leuk en zal u dit thuis ook niet overnemen. Als iets “leuk” is, blijft u het doen, ook thuis. Ditzelfde geldt voor uw hond.

Wij trainen in een binnen locatie, en hebben eveneens beschikking over een buitenterrein. Onze groepen bestaan uit maximaal 6 honden. Dit omdat wij iedereen persoonlijke, op maat gesneden aandacht willen geven (veel individuele aandacht). Een cursus bestaat uit 10 lessen van 1 uur.

Onderstaand kun je zien welke cursussen we aanbieden. Voor meer informatie neem vrijblijvend contact met ons op.

Kijk voor meer informatie en foto’s ook eens op onze facebookpagina of ons YouTube kanaal  voor filmpjes. Uiteraard bent u tijdens onze openingstijden altijd vrij om binnen te lopen voor meer informatie, of te bellen of mailen met ons.